Bij het spelen van online video slots gaat het niet alleen om het winnen van geld. Sommigen spelen gewoon voor hun plezier. Veel van de beste online casino's in de wereld staan geregistreerde leden en bezoekende gasten toe om hun spellen gratis uit te proberen zonder storting of account.

Deze open uitnodiging stelt spelers in staat spellen uit te proberen voordat ze een inzet plaatsen, of gewoon om van het spel zelf te genieten. Hier zijn enkele van de nieuwste en beste gokken met echt geld op internet ️:

Warlords: Crystals of Power opent met een krachtig 3D-filmpje, waarin drie heersende krijgers uit verschillende delen van de wereld te zien zijn, waaronder een Japanse samoerai, een mystieke priesteres en een Germaanse barbaar.

Elk van hen bezit een van de drie kristallen van macht en zal met elkaar strijden om de ultieme krijgsheer van hun tijd te worden. Het spel zelf is een slot met vijf rollen en 30 betaallijnen dat nieuwe functies biedt die nog niet eerder in andere slots zijn gezien, zoals de drie krijgsheer-symbolen die zich uitstrekken over drie tegels van boven naar beneden.

Naast HD-graphics en een epische middeleeuwse soundtrack, zit het spel vol spannende features en veel verschillende bonussen. Een willekeurige Overlay Wild kan uw kansen op grote winsten vergroten, terwijl de drie scattersymbolen - hamer, pijl en zwaard - een gratis spinslagspel activeren, waarbij u speelt als de krijgsheer die overeenkomt met het respectieve scattersymbool.

NextGen Gaming en hun kijk op DC Comics' superteam The Justice League lanceert nu het filmen van Zach Synder's filmische verfilming ten einde loopt. De slot heeft hetzelfde rooster als de aankomende film, inclusief Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en de Flash, maar Next Gen keert terug naar de klassieke stripversies in plaats van de moderne, gritty reboot.

De personages verschijnen als symbolen op de vijf rollen en 25 winlijnen, en worden begeleid door een heroïsche soundtrack die prachtig is om naar te luisteren als je aan de rollen draait. Het spel bevat drie bonusfuncties, waaronder Super Hero Power-Up, dat rol 1 en rol 3 dupliceert terwijl de andere opnieuw draaien, en wordt geactiveerd als de team line-up Wild verschijnt.

De Team Rescue-functie betekent dat willekeurige symbolen kunnen veranderen in Wilds op de drie middelste rollen. De laatste is de Attack of Metropolis bonus, die 10 gratis spins en meer Wilds oplevert. Nadat deze is afgelopen, zorgt het verzamelen van Wilds voor een verhoging van de Super Hero Spin-laadmeter, en meer winsten met de Wild-symbolen hier kunnen mogelijk een vermenigvuldiger van maximaal 10 keer de oorspronkelijke inzet activeren. Word vandaag nog lid van de Justice League bij Royal Panda!

Hoewel niet zo flitsend of filmisch als de andere spellen, is Elk Studios' Wild Toro toch een zeer onderhoudende online video slot. De cartooneske graphics ondermijnen elke controverse die kan voortvloeien uit het onderwerp van het stierenvechten, hoewel het spel de matadors in een negatief licht schildert, met hun komische schurkachtige uitdrukkingen en snorren.

De slot met vijf rollen heeft slechts vier rijen, maar er zijn 178 winlijnen, omdat het spel niet voldoet aan de standaard winlijnstructuur. Er zijn ook twee bonusfuncties: Een wanneer Toro op rol vijf verschijnt en gratis re-spins aanbiedt, die over de rollen bewegen tot hij verdwijnt en de andere bonus wordt geactiveerd wanneer spelers erin slagen drie van de Matador scatter-symbolen te onthullen.

Hoewel het misschien eenvoudiger lijkt dan andere online videoslots, is het met een Return to Player (RTP) waarde van 96,40% zeker het proberen waard.